RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Опубліковано відео допиту "мінера" київського моста

Військовослужбовець та ветеран бойових дій на Донбасі Олексій Белько розповів про те, чому 18 вересня перекрив міст Метро в Києві і погрожував його підірвати.

Відео допиту Белька опублікував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в Facebook.

"Я перебуваю в стані наркотичного сп'яніння. Колов наркотики собі, шість днів не спав... Мені довелося жити на вулиці... На міст виїхав, щоб нікому не нашкодити... Побачивши хлопців з "Корда" відразу здався. Не збирався нічого підривати, підривати було нічого. У машині знаходилися мої особисті речі: документи, дві зареєстрованих зброї: помпова рушниця Hatsan і самозарядний карабін Сімонова... Я живу чесно, не порушую закон. Єдине, що хочу від життя: жити, сім'ю, і займатися улюбленою роботою - службі своїй Батьківщині - Україні. І повернути Крим пошвидше", - говорить Белько.

Аваков заявив про те, що збирається звернутися до суду з клопотанням про мінімальне покарання для Олексія Белька.

"Затриманий вчора на мосту в Києві "мінер" екс-старший сержант Олексій Белько зробив дурні дії, перебуваючи під дією наркотиків. Правда і це. Але, послухавши і зрозумівши його історію, хочу сказати - це і наша з вами відповідальність теж. Хочу, що б з'явився шанс у цієї людини! Шанс почати заново і "жити нормальним життям" як він каже", - пише міністр.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Олексій Белько, який 18 вересня перекрив міст Метро в Києві і погрожував його підірвати, не обвинувачуватиметься в підготовці тероризму.