RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Києві хитрий таксист непомітно пограбував пасажира: потерпілий показав фото

11 жовтня в Києві таксист вкрав у пасажира гаманець і мобільний телефон.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook.

"Їхали з товаришем з центру. Довго не могли викликати таксі, тому почали ловити з руки. Цей підібрав нас. Відвезли товариша на Петропавлівку. Потім повіз мене на Софіївську Борщагівку. Таксист "не слов'янської національності" був дуже товариським. Я запитав чи можу я переказати кошти на карту (бо готівки практично не було). Він сказав, що у нього немає банківської карти, і щоб я зняв у банкоматі. Я відповів, що ми їдемо у бік мого будинку і як раз у мене в будинку є банкомат ", - йдеться у публікації.

Таксист, не доїхавши пару кілометрів до будинку пасажира, став наполягати зупинитися біля супермаркету "АТБ", щоб зняти гроші. Коли чоловік вийшов знімати гроші, то таксист пішов слідом за ним, щоб нібито викурити сигарету. Пасажир не надав цьому інциденту значення. Однак, незабаром виявилося, що таксист підглянув пін-код банківської картки.

За словами постраждалого, він розплатився з таксистом, і вони поїхали в пункт призначення. Однак, коли прибули на місце, то таксист запропонував вийти покурити та завершити розмову про спорт. Вийшовши на вулицю таксист постійно намагався підійти ближче під різними приводами. Потім почав розповідати про якийсь "супер прийом" і фізично взаємодіяти з клієнтом. Коли пасажир різко відреагував, то таксист відразу стрибнув у автомобіль і швидко зник.

Незабаром перевіривши кишені, пасажир не виявив гаманця і телефону. Через 14 хвилин після того як поїхав таксист, почали приходити повідомлення з банку про те, що в районі Політехнічного інституту з банківської карти знімають гроші.

Пасажир швидко заблокував карти, однак таксист встиг зняти вже велику суму грошей. На місце події приїхала Нацполіція. Машина таксиста Daewoo 5E37352.

Як повідомляв "Апостроф", у Солом'янському районі Києва таксист напав з ножем на іноземця і пограбував його, забравши гаманець з 1700 гривень і 1000 турецьких лір.