RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Серце стиснулося від емоцій: в річницю Революції Гідності в мережі поділилися зворушливим фото

У четвер, 21 листопада, коли Україна відзначає День Гідності та Свободи, київська журналістка Ольга Решетилова опублікувала фото чоловіка в кафе біля Майдану Незалежності, який зігрівався, загорнувшись в синьо-жовтий прапор.

Емоціями, які вона пережила в цей момент, журналістка поділилася в своєму пості в соцмережі Facebook.

"Аж раптом боковий зір фіксує щось, що примушує завмерти. Щось, що, як давно забутий аромат з дитинства, викликає якісь до болю знайомі асоціації. Щось, що примушує серце стискатися від купи відчуттів, які невідомо звідки раптово взялися... З холодної вулиці зайшов чоловік, загорнутий у Прапор. З друзями взяв чай погрітися. Серйозні і зосереджені, вони сидять за столиком. Так, ніби просто зараз підуть на барикади. Так, ніби там, на вулиці палають шини, вибухають світло-шумові гранати, а зі сцени безкінечно лунають чиїсь голоси... Було ніби вчора.. ", - описувала відчуття від побаченого Ольга Решетилова.

Разом з тим вона поскаржилася на забуте тепер прагнення до Свободи, яке "ми запихнули на задвірки пам'яті, щоб не нагадувало, що ми ж тоді не закінчили".

"І тільки аромати, звуки і картинки, як спогади далекого дитинства, часом створюють нам дискомфорт, нагадуючи, що щось тоді пішло не так", - зауважила журналістка.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи, встановлений на честь початку двох доленосних революцій