RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві зафіксували підвищений рівень забруднення повітря: де ситуація найгірша

У середу, 4 грудня, в Києві експерти зафіксували підвищений рівень забруднення повітря, в окремих районах рівень шкідливих речовин перевищив норму в 5 разів.

Про це повідомляється на сторінці "Типовий Київ" в Facebook.

Так, в обсерваторії уточнили, що в повітрі над Києвом помічено "перевищення гранично допустимих концентрацій шкідливих речовин".

Зокрема, найсильніше забруднення експерти помітили на вулиці Каунаській та Бессарабській площі - там кількість діоксиду азоту перевищена в 4,3-4,6 рази. Також серйозна ситуація на вулицях Інженера Бородіна, Семена Скляренка, на Деміївській і площі Перемоги - діоксид азоту вище норми в 3,3-3,6 рази. На всіх інших постах цей тип забруднення перевищив норму в 1,9-2,8 разів.

Також зафіксовані наступні типи забруднень: на Бессарабській площі, проспекті Перемоги (біля метро "Святошин") та на вулиці Семена Скляренка зміст суспензій перевищив норму в 1,1-1,2 рази; вміст діоксиду сірки перевищено в 2,6-3,1 рази на Бессарабці, Деміївці, площі Перемоги, вулиці Довженка, Оболонському проспекті, в 1,5-2,5 рази - на всіх інших постах міста; зміст формальдегіду - в 1,1-1,9 рази на всіх постах міста.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селищі Пуща-Водиця Київської області біля дитячого табору раптово позеленіло озеро.