RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Києві обмежать рух транспорту: де не проїхати, карти

У неділю, 22 грудня, в Києві перекриють кілька вулиць, а громадський транспорт змінить маршрут.

Про це повідомляє прес-служба "Київавтодору".

Так, на проспекті Любомира Гузара (раніше Космонавта Комарова) на Відрадному перекриють рух з 9:00 по 17:00. А на проспекті біля вулиці Василенка монтуватимуть третю частину пішохідного моста. Це остання ділянка прогону.

Об'їхати ділянку можна буде за маршрутом: вул. Гузара - вул. Гарматна - б-р Гавела - вул. Героїв Севастополя - просп. Гузара.

Також будуть змінені маршрути автобусів №№ 69, 155. Рух громадського транспорту буде організовано:

  • автобус №69 - в напрямку вулиці Литвиненко-Вольгемута від станції метро "Палац Спорту" до вулиці Борщагівської за власним маршрутом, далі - вулиця Гарматна - бульвар Вацлава Гавела - вулиця Героїв Севастополя - проспект Любомира Гузара, далі за своїм маршрутом;
  • автобус в режимі маршрутного таксі №155 - в напрямку вул. Леся Курбаса від станції метро "Почайна" до вулиці Борщагівської за власним маршрутом, далі вулиця Гарматна - бульвар Вацлава Гавела - вулиця Героїв Севастополя - проспект Любомира Гузара, далі за власним маршрутом.

Крім того, 22 грудня з 13:30 по 16:00 заборонять рух транспорту на вулиці Володимирській в зв'язку з проведенням Borjomi New Year Parade. Рух буде перекрито від перетину з бульваром Тараса Шевченка до будинку №19 на вулиці Володимирській.

Також під час монтажу/демонтажу святкової платформи і спеціальної огорожі параду заборонять паркування:

  • 22 грудня з 00:00 до 15:00 на вул. Володимирській з боку парку Тараса Шевченка навпроти червоного корпусу Національного університету України імені Тараса Шевченка та на вул. Володимирській біля будинків №19 та №21/20.
  • З 07:00 21 грудня до 23:30 22 грудня - на вул. Володимирській (від перетину з бульваром Тараса Шевченка до перетину з вул. Софіївською), уздовж парної сторони бульвару Тараса Шевченка (від перетину з вул. Терещенківської до перетину з вул. Володимирською).

Як повідомляв "Апостроф", в центрі столиці очевидці помітили цілий ряд автомобілів, які водії припаркували не за правилами.