RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Києві по-звірячому побили чоловіка біля кафе: моторошні деталі і фото

23 лютого в Солом'янському районі Києва хлопець побив до напівсмерті чоловіка.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

Інцидент стався за адресою вулиця Мартиросяна, 2/6. Очевидці помітили, що там на землі лежить чоловік і його б'є інший чоловік. До приїзду поліцейських потерпілий був без свідомості, але, на щастя, ще живий.

Поліцейські з'ясували, що нападник і потерпілий відпочивали в кафе. Між ними почався конфлікт і, щоб з'ясувати стосунки, вони вийшли на вулицю, де почалася бійка. Чоловік 1993 року народження завдав опоненту кілька ударів по голові і намагався втекти. Але його затримали правоохоронці.

Варто відзначити, що потерпілого госпіталізували в лікарню в непритомному стані. У нього серйозні травми голови, які поліція кваліфікувала як тяжкі тілесні ушкодження.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом події поліція порушила кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Як повідомляв "Апостроф", біля одного з торгово-розважальних центрів на вулиці Борщагівській у Києві група підлітків побила його охоронця. На чоловіка вони напали з кастетом.