RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Загибель 28-річної дівчини під Києвом: з'явилися нові фото та подробиці аварії

Водій автомобіля, який потрапив в смертельну аварію в ніч на понеділок, 8 червня, на автодорозі Київ-Чернігів, знаходився в нетверезому стані.

Про це повідомили в департаменті комунікації поліції в Київській області.

"За попередніми даними, водій виїхав за межі проїжджої частини на ділянку, де проводяться ремонтні роботи, і допустив наїзд на насип. В результаті ДТП одна пасажирка загинула на місці події. Ще троє пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в реанімації ", - йдеться в повідомленні.

Загиблій дівчині було 28 років.

Раніше повідомлялося, що водій, який потрапив в смертельну ДТП, скоїв крадіжку омивача на АЗС і в поспіху залишав місце злочину. Такі обставини ДТП в поліції поки не підтвердили.

У поліції уточнили, що під час медичного огляду було встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. 33-річного чоловіка затримали.

"За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", - повідомили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на понеділок, 8 червня, на проспекті Перемоги в Києві сталася смертельна ДТП за участю двох легковиків.