RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У Києві попрощалися з полковником ЗСУ, який воював на Донбасі

У середу, 15 липня, у Володимирі-Волинському після тривалого лікування раку та реабілітації помер колишній полковник 59-ї окремої мотопіхотної бригади Сергій Сулімов.

Про це повідомила у Facebook волонтер Наталія Воронкова.

"02:00 ночі, морг Київського військового госпіталя. Попрощалась. Він поїхав додому. Досі не вірю, а головне не можу збагнути - чому так?? Дуже болить всередені, не вистачає повітря", - йдеться в повідомленні.

О 11.00 розпочалось прощання з полковником ЗСУ у Володимирі-Волинському на центральній площі міста.

"Якось так сталось - ми за ці роки війни не перетнулись на фронті, познайомились тільки вже у госпіталі в липні 2019 року. Рідні боролись за життя Сергія, ми допомагали як могли. Важко, коли втрачаємо Найкращих. На прощанні в госпіталі - від побратимів тільки найкращі слова як про людину та офіцера та добрі й веселі спогади, пов‘язані з ним", - написала вона.

Чоловік служив у волинській 51-й ОМБр. Брав участь в АТО/ООС з 2014 по 2019 роки, доки лікарі не констатували рак лімфоїдної тканини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві помер майор ЗСУ, заступник комбата 39-го батальйону, який пройшов Иловайский котел, Роман Богатир.