RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

На Київщині уточнили комендантську годину на травневі свята: що змінилося

У Київській області комендантська година триватиме з 22:00 до 05:00 кожного дня з 30 квітня по 8 травня у зв'язку з травневими святами, під час яких ворог може готувати провокації. Також зберігається загроза ракетко-бомбових ударів по Київщині.

Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Павлюк.

"Попереду визначні для українців дати – час, коли ми вшановуємо пам'ять померлих. Ворог підступний, обстріли ракетами не припиняв навіть у Великодні дні. Тому зараз як ніколи важливо дотримуватися вимог та рішень, які запроваджуються на місцях. Такі заходи допомагають захистити населення від провокаційних дій загарбника. Будьте пильними, не порушуйте вимог комендантської години та бережіть себе", - прокоментував він.

Нагадаємо, що під час комендантської години категорично забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом або пішки. Виняток: людина задіяна в роботі критичної інфраструктури та має при собі спецперепустку встановленого зразка і посвідчення особи.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Київщина отримала 400 мільйонів гривень у вигляді субвенції для відновлення житла та об'єктів інфраструктури.