RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Збірна України на ЧС-2018: букмекери дали прогноз на кваліфікацію

Збірна України, швидше за все, не зможе пробитися на чемпіонат світу 2018 року, який відбудеться в Росії: у відбірковій групі I українці займуть третє місце і не претендуватимуть на поїздку на мундіаль.

Про це свідчать букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

Напередодні 2-го туру відбіркового турніру, після нічиї України з Ісландією 1:1 в поєдинку 5 вересня у Києві, букмекери оцінюють ймовірність виходу з групи (1-2 місця) з показником 2,50, тоді як протилежна подія котирується з "відповіддю" 1,52. Іншими словами, українці швидше не займуть 1-2 місця, ніж займуть. На те, що Україна переможе в групі, можна поставити з коефіцієнтом 7,0. Фаворитом секстету, в якому крім "синьо-жовтих" і "остров'ян" виступають Туреччина, Хорватія, Фінляндія і Косово, є хорвати (перемога в групі - 1,85). Далі в списку преференцій знаходяться турки (4,0).

Саме проти Туреччини підопічні Андрія Шевченка зіграють наступний поєдинок - він відбудеться 6 жовтня у Коньї. А вже 9-го числа в польському Кракові - на нейтральному полі - українці проведуть зустріч з косоварами.

Зазначимо, що тренувальний збір української команди відбудеться під Києвом. Андрій Шевченко запросив на нього п'ятьох динамівців, вісьмох "гірників", трьох представників "Зорі", двох з "Дніпра". Решта семеро футболістів представляють іноземні клуби - з Іспанії, Німеччини, Греції та Нідерландів.

Як повідомляв "Апостроф", призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера збірної України в липні 2016-го викликало хвилю обурення в мережі. Більшість коментаторів відзначають відсутність тренерського досвіду в екс-футболіста, а також його родинні зв'язки з президентом ФФУ Андрієм Павелком.