RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Динамо" - "Карпати": експерти назвали спільне між лідером або аутсайдером

29 жовтня в Києві відбудеться матч 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між "Динамо" та львівськими "Карпатами": в протистоянні лідера, а кияни йдуть на 3-му місці в турнірній таблиці і львів'янами, замикаючими дюжину команд топ-дивізіону , є цікаві узагальнюючі деталі.

Про те, що на сьогоднішній день об'єднує два клуби, розповів екс-півзахисник "Динамо" і "Карпат" Станіслав Кочубинський, повідомляє UA-Футбол.

"Вважаю, що на даний момент в кризовому стані знаходяться обидва суперники. Кияни частіше перемагають тільки тому, що укомплектовані сильнішими виконавцями. Але нинішній стан "Динамо" - це таке дно, яке навіть важко уявити. Про причини такого стану речей можна тільки здогадуватися . Можливо, позначається невдала селекційна робота, може, були допущені помилки в тренувальному процесі. "Динамо" слабке і коли команда в такому стані, я б не взявся спрогнозувати навіть її перемогу у зустрічі з аутсайдером ", - зазначив футболіст, кар'єра якого припала на 1970-80-і роки.

Нагадаємо, що за спиною "Динамо" два поспіль матчі без перемог в чемпіонаті, а "Карпати" через старі проблем з невиплатами зарплат гравцям, були покарані зняттям турнірних очок. У підсумку, першість 2016/17 вони почали з показником "-6", а після 12-ти турів мають всього один залікових пункт.

Додамо, що 26 жовтня обидві команди взяли участь у 1/8 фіналу Кубка України: "Карпати" не зуміли пробитися до чвертьфіналу, поступившись "Полтаві" 1:2, а ось "Динамо" в феєричному матчі, в додатковий час розгромило "Зорю" - 5:2.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Карпати" 29 жовтня о 19:30.