RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Ребров пообіцяв виставити основний склад на матч з "Бешикташем"

За словами наставника "Динамо" Сергія Реброва, в матчі 6-го туру Ліги чемпіонів з "Бешикташем" на поле вийде основний склад. Нагадаємо, що зустріч відбудеться 6 грудня. Для київської команди вона не буде мати ніякого турнірного значення.

"У матчі з "Бешикташем" ви побачите найсильніших гравців, адже не може бути ротації в Лізі чемпіонів, яке б команда місце не займала. Це турнір, до якого прагне кожна команда. Гра з "Шахтарем" хоч і важлива для нас, але вона через тиждень, а не через два дні, тому зараз всі думки про Лігу чемпіонів. Вважаю, що то кількість очок, які ми набрали, ми, на жаль, заслужили. Сподіваюся і впевнений, що хлопці вийдуть вигравати.

Думаю, легше відновлюватися після невдалих ігор. Коли ми втрачаємо очки і програємо команда сама розуміє, що в наступній грі ми повинні щось довести і повинні докласти більше зусиль. Як можна говорити про мотивацію у Лізі чемпіонів? Впевнений, що кожен гравець готовий, та відновлювальні заходи допомагають їм відновитися. Але я вважаю, що футболістам працювати в цьому режимі абсолютно комфортно і вони повинні це довести", - наводить слова Реброва xsport.ua.

Нагадаємо, що матч розпочнеться о 21:45.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Реброва в "Динамо" може змінити Олег Кононов.