RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Кандидат на пост головного тренера "Динамо" звільнений зі збірної Білорусі: названа причина

Олександр Хацкевич звільнений з поста головного тренера збірної Білорусі. Про розірвання контракту з екс-динамівцем оголосила Білоруська федерація футболу. Повідомляється, що Хацкевич не погодився піти на зниження зарплати.

"У зв'язку з незадовільними результатами команди на осінньому відрізку відбору до ЧС-2018 рульовому було запропоновано скорегувати фінансові умови контракту в бік зниження. З цього приводу між главою АБФФ Сергієм Миколайовичем Румасом і Олександром Миколайовичем Хацкевичем відбувся діалог, за підсумками якого головний тренер збірної відмовився прийняти нові зобов'язання. В результаті було прийнято рішення розірвати з Олександром Хацкевичем угоду про співпрацю", - йдеться в повідомленні федерації.

Хацкевич очолював збірну Білорусі з грудня 2014 року. У чотирьох матчах відбору до ЧС-2018 Білорусь набрала лише 2 очки, зігравши при цьому внічию з Люксембургом.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Хацкевич є одним з кандидатів на пост головного тренера "Динамо" в разі звільнення Сергія Реброва.