RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Олімпік" переїде до Львова

Донецький "Олімпік" переїде до Львова і проведе на "Арені Львів" мінімум два домашні матчі. Про це повідомив виконуючий обов'язки директора "Арени Львів" Євген Болкун.

"Ми підписали договір оренди стадіону на тому рівні вартості, що і для "Карпат". По правді кажучи, це невисока ціна, адже собівартість таких матчів більше, але ми розуміємо, що стадіон повинен функціонувати, і будь-який заробіток важливий для нас", - сказав Болкун телеканалу "Футбол 1".

Таким чином, "Олімпік" точно проведе на "Арені Львів" матчі проти "Сталі" і "Ворскли". При цьому керівництво "Арени Львів" сподівається співпрацювати з донецьким клубом і надалі: "Ми сподіваємося, що це буде не тільки два матчі. Думаю, що "Олімпіку" сподобається наша організація. Ми взяли на себе зобов'язання проведення матчу "під ключ".

Нагадаємо, раніше "Олімпік" проводив домашні матчі в Києві на стадіоні імені Баннікова, потім команда переїхала на "Ювілейний" в Суми, де грала минулої осені. Але на "Ювілейному" "Олімпік" не може грати в холодну пору року через проблеми з газоном.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Олімпік" може знятися з чемпіонату через те, що клубу не дозволили грати на стадіоні імені Баннікова.