RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

Знаменита українська гімнастка звинуватила легенду світового спорту у зґвалтуванні

Дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики українка Тетяна Гуцу опублікувала відвертий пост на своїй сторінці в соціальній мережі, в якому звинуватила білоруського гімнаста Віталія Щербо в згвалтуванні.

"Я набралася сміливості через 27 років.

Тетяна Торопова, яку я вважала своєю подругою і товаришем по збірній СРСР, спасибі тобі, що ти не набралася хоробрості, коли мені потрібно було, щоб ти постояла за мене і поборолась за права жінок в такій жахливій ситуації. Ні значить ні. Ти була там і все чула, але нічого не зробила, щоб захистити мене...

Рустам Шаріпов, спасибі тобі, що ти був чудовим товаришем свого друга і не захистив мене, коли мені було 15 років.

Той, хто зґвалтував мене в Штутгарті в 1991 році, – це Віталій Щербо. Монстр, який тримав мене в моїй в'язниці, через якого я боялася так багато років. Я знаю, що ти спробуєш захистити себе. Але мої докази набагато переконливіше твоїх слів. Тепер я сильна як ніколи. Ти більше не зможеш мене зламати. Це моя історія Попелюшки.

Я пережила це, і буду підтримувати кожного, хто боїться висловитися. Я постараюся бути впевненою у своїх силах", – написала Гуцу на своїй сторінці в Facebook.

Зазначимо, що дворазовою олімпійською чемпіонкою Гуцу стала у віці 16 років. Українка тріумфувала на Іграх в Барселоні в 1992 році. Щербо на тій же Олімпіаді став переможцем у всіх шести дисциплінах спортивної гімнастики.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в київському парку відбулося зухвале зґвалтування дівчини.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Легкая атлетика
Теги: