Шевченко розповів про проблемну позицію в збірній України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку команди до найближчих товариських матчів.

За словами наставника національної команди, найбільш проблемною в збірної є позиція форварда.

"Найменша конкуренція в передній лінії. На жаль, наш чемпіонат не дає можливості мати хорошу конкуренцію. У нас дві команди-лідери, проте навіть там українські футболісти іноді не отримують достатньої кількості ігрової практики, так як конкурують з іноземцями. Ще підтягується "Зоря", однак цей пробіл помітний.

Значна частина збірної – футболісти "Динамо" і "Шахтаря". Навіть ті виконавці, які не грають в основі, на сьогоднішній момент вище за якістю, ніж будь-який інший гравець української команди з постійної ігрової практики.

Ми викликаємо кращих гравців, навіть якщо вони не мають ігрової практики. Тому що різниця в класі з іншими футболістами відчувається. За цей період ми спробували велику кількість виконавців. Ми бачимо потенціал у тих, хто залишився, з ними можна працювати. А інші повинні працювати в клубі, скорочувати цю різницю у класі", – сказав Шевченко, слова якого наводить "Український інтерес".

Нагадаємо, що завтра відбудеться товариський матч Україна - Саудівська Аравія. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію зустрічі.

Раніше "Апостроф" публікував розклад трансляцій матчу Україна - Саудівська Аравія.