RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Все залежить від однієї команди: відомий журналіст дав прогноз на чемпіонську гонку між "Динамо" і "Шахтарем"

Екс-член Виконкому Федерації футболу України, головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков дав свій прогноз на чемпіонську гонку між "Динамо" і "Шахтарем".

Про розклад у боротьбі за золоті медалі чемпіонату України Франков розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Боротьба може завершитися вже в ці вихідні в матчі "Шахтар" - "Зоря", оскільки луганчани - це єдиний клуб окрім "Динамо", який здатний відібрати очки у "Шахтаря". Ми всі прекрасно знаємо, що у "Шахтаря" набагато кращий показник різниці м'ячів, саме тому "Динамо" потрібно не просто перемогти в особистій зустрічі, яка має бути в Києві, а ще й щоб "Шахтар" десь загубив якісь очки.

Наскільки це ймовірно? Футбол покаже (розмова відбулася до того, як "Динамо" втратило очки в матчі з "Маріуполем", - "Апостроф"). Слава Богу, що у нас про це говорять і пишуть, про це міркують вболівальники, і, я думаю, вони реально прийдуть на стадіон на матч "Динамо" - "Шахтар". Це нам ще пощастило. Якби не було інтриги, то тенденція падіння відвідуваності була б більш фатальною і виглядала б набагато огидніше", - сказав Франков.

"Якщо "Зоря" не відбере очки у "Шахтаря", то очне протистояння матиме виключно принциповий сенс, але не спортивний. Теоретична можливість того, що "Динамо" з великим рахунком обіграє "Шахтар", існує. Але я виходжу з реалій сучасного футболу, з того, де є якісь варіанти чогось досягти. Зрештою, немає ж ніяких гарантій, що "Динамо" обіграє "Шахтар" в Києві", - також зазначив журналіст.

Читайте більше на "Апострофі": Із жахом чекаю виходу українських команд на європейську арену - Артем Франков.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що свій прогноз на чемпіонську гонку УПЛ дав головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол