RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Команда Ломаченко висловилася про суддівство бою з Лінаресом

Член команди українського боксера Василя Ломаченка Расс Абнер залишився незадоволений суддівством бою проти венесуельця Хорхе Лінаресом.

Нагадаємо, що к моменту нокауту судді давали рівні оцінки боксерам.

"Я дуже злий на суддів. За записками двох з них Ломаченко не вигравав бій. Це просто кримінал на мою думку. Не розумію, чому професійний рефері не бачив того, що геній нашого часу був сильнішим в кожному раунді.

Як можна піддавати сумнівам перемогу Ломаченко? Він потрапив під вибух ядерної бомби. Подивіться на попередні бої Лінареса. Такими ударами він просто знищував суперників, а Ломаченко зміг піднятися після нокдауну і продовжив бій.

З ким буде наступний бій Ломаченко? Не думаю, що Девіс захоче битися з ним. Це міг бути класний бій, але я не впевнений, що він може здійснитися. Чи захоче з ним битися Василь? Він зацікавлений в боях з чемпіонами. Що стосується бою з Майкі Гарсією, то тут можуть виникнути промоутерські проблеми.

У серпні Ломаченко може зустрітися з Бельтраном. Він володіє чемпіонським поясом і це цікаво Василю. Це хороший суперник, який постійно хоче перемагати.

Я не думаю, що Ломаченко проведе ще 25 поєдинків у своїй кар'єрі. Я не бачу 13 суперників, які здатні протистояти йому. Він переможе всіх і нікого не залишиться. Упевнений, що Ломаченко сильніше навіть Мейвезера. Він просто фантастичний", - наводить слова Абнера Boxcaster Boxing.

Нагадаємо, що Ломаченко переміг Хорхе Лінареса і став чемпіоном світу за версією WBA в легкій вазі.

Раніше "Апостроф" наводив слова легенди боксу Флойда Мейвезера, який оцінив шанси Ломаченко в бою проти Девіса.