RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Колишній тренер Усика зробив гучну заяву про своє звільнення

Екс-тренер українського боксера Олександра Усика (14-0, 11 КО) Сергій Ватаманюк прокоментував своє несподіване звільнення перед фінальним боєм Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS) проти росіянина Мурата Гассієва (26-0, 19 КО).

УСИК - ГАССІЄВ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

"Ви знаєте, що я не прихильник виносити на публіку чи обговорювати в пресі свої особисті або ділові відносини. Але ця заява, мене неприємно здивувала. Я з Олександром з самого початку його професійної кар'єри, і був поруч з ним п'ять років. Я не хочу вдаватися в подробиці, але мені доводилося займатися не тільки його тренувальним процесом. На мене було покладено обов'язки і ряд функцій, які необхідно було виконувати.

Перед початком Суперсеріі ми зустрілися з Олександром і він сказав мені наступне: "Я багато думав і прийняв рішення, що хочу, щоб ти став моїм головним тренером!" Я прийняв цю пропозицію, і ми вирушили в тренувальний табір. У двох поєдинках, в яких я був його головним тренером, він здобув перемоги: в першому захистивши свій пояс чемпіона світу за версією WBO, а в другому, завоювавши титул чемпіона світу за версією WBC. Це дозволило йому вийти до фіналу Суперсеріі.

Чому подібне висловлювання прозвучало саме зараз і в такому тоні? Ви знаєте, що це питання необхідно адресувати не мені, а, скоріше, Олександру. Я не знаю і не розумію, чому він зробив саме таку заяву. Незважаючи ні на що, я бажаю Олександру Олександровичу всього найкращого, перемоги в майбутньому поєдинку. Слава Богу за все", - наводить слова Ватаманюка xsport.ua.

Нагадаємо, що Усик розлучився з Ватаманюком заявивши, що "хороший хлопець це не професія".

Бій Усик - Гассієв відбудеться 21 липня. У нього на кону буде стояти титул абсолютного чемпіону світу у важкій вазі і пояси за версіями WBA super, WBO, WBC і IBF.

Раніше "Апостроф" наводив слова Усика про майбутній бій з Гассієвим.