RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Воротар збірної України відверто розповів про скандальне фото з терористами: опубліковано відео

Голкіпер збірної України Андрій П'ятов відверто розповів про скандальну фотографію з бойовиками так званої "ДНР", яка була зроблена в 2014 році.

Про це П'ятов розповів в ефірі програми "Вацко Light".

"Це був, по-моєму, квітень, тільки починалися хвилювання. Стоять автоматники на блокпосту, який знаходився на шляху до нашої тренувальної бази. У нас два тренування в день, ми проїжджали через цей блокпост чотири рази на день. Вони раз дивляться, вдруге, втретє: "А, футболісти!". Ну і ось я попався.

Так минуло півтора року, перш ніж це фото з'явилося. Хтось, по-моєму, в "Одноклассниках" знайшов цю фотографію, комусь треба було це викласти. За цей час я вже скільки матчів за збірну зіграв, скільки разів співав гімн України. Ми навіть за цей час встигли оплатити дві операції для постраждалих військових. Я людям пояснюю - ми не хочемо піаритися, ніхто про це і не знав. До нас звернулися - ми допомогли. Ніхто і не знав, звідки гроші", - сказав П'ятов.

"Допомога армії? Я і зараз допомагаю. Тими ж сувенірами. Я дуже дружу з хлопцями, які стоять на Мар'їнці. Там є знаменитий "Хохол", у нього син - воротар. Я йому допомагаю рукавичками, формою. Я б і зараз не виносив все це, але чотири роки минуло, а ми все одно "погані". Що б ти не робив. Це набридає. Вщухнуть, потім знову починають - "Ось ви футболки не наділи". Думають, що футболки всім допоможуть", - додав П'ятов .

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше прикордонники з Мар'їнки записали відеозвернення зі словами підтримки П'ятову після того, як ультрас зупинили автобус "Шахтаря" через небажання "гірників" надіти футболки з написом "Мій тато - герой".