RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

"Дракони" здобули важку перемогу в матчі Ліги чемпіонів: відеоогляд

У матчі другого туру групового турніру Ліги чемпіонів в групі D португальський "Порту" на своєму полі здобув важку перемогу над турецьким "Галатасараєм" з рахунком 1:0.

У першому таймі гості мали кілька хороших моментів, але відзначитися не зуміли. На початку другої половини зустрічі Марега вище всіх вистрибнув після подачі з кутового і точно пробив головою. Турки відчайдушно намагалися відігратися, але в цьому не досягли успіху.

Після цього матчу "Порту" з чотирма займає перше місце в групі, "Галатасарай" з трьома балами знаходиться на третій позиції. У наступному турі "Порту" в гостях зіграє з "Локомотивом", а на "Галатасарай" чекає домашній матч з "Шальке". Поєдинки пройдуть 24 жовтня.

"Порту" Португалія - "Галатасарай" Туреччина - 1:0 (0:0)

Гол: Марега, 49

"Порту": Касільяс, Феліпе, Теллес, Максі Перейра, Едер Мілітао, Марега, Отавіо (Андре Перейра, 80), Корона (Олівер Торрес, 69), Еррера (Сержіу Олівейра, 89), Браімі, Данилу Перейра.

"Галатасарай": Муслера, Майкон, Нагатомо, Ліннес, Азіз, Родрігеш, Фернандо (Айгюн, 86), Гюмюш, Бельханда (Фегулі, 74), Оньєкуру, Донк (Інан, 68).

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ