RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Підтримують Росію: відомий журналіст висловив побоювання через протистояння "Динамо" і "Олімпіакоса"

Відомий футбольний журналіст Андрій Шахов висловив побоювання у зв'язку з майбутнім протистоянням фанатів "Динамо" і "Олімпіакоса".

Своєю думкою Шахов поділився з "Апострофом".

"Треба враховувати, що очікується дуже принципове протистояння - принаймні на фанатському рівні нічого хорошого чекати не доводиться. Не варто забувати, що фанати "Олімпіакоса" дуже дружать з фанатами московського "Спартака" і взагалі підтримують Росію. Тому нічого хорошого тут не чекаю і боюся, що це футбольне протистояння стане занадто принциповим і за межами футбольного поля", - зазначив Шахов.

"Що стосується покарання "Олімпіакоса" матчем без глядачів (за масовий вибіг фанатів на поле після гри з "Міланом" в 6-му турі Ліги Європи), то це великий плюс для "Динамо", оскільки фанати "Олімпіакоса" вважаються одними з найбільш гарячих і темпераментних в Європі. Інша справа, що ще не прийнято рішення по матчу, тому тут рано розслаблятися. Крім того, в єврокубках вболівальники не так активно підтримують команду, як в матчах національного чемпіонату. Одна справа, коли в Пірей приїжджає "Мілан" , і інша справа - "Динамо", - також зазначив журналіст.

Більше читайте на "Апострофі": У "Динамо" непогані шанси з командою, фанати якої за Росію, але є одна велика проблема.

Нагадаємо, "Динамо" зіграє з "Олімпіакосом" в 1/16 фіналу Ліги Європи 14 і 21 лютого.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на "Олімпіакос" в Лізі Європи чекає серйозне покарання.