RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Диму без вогню не буває: з'явилася цікава заява про майбутнє Володимира Кличка

Генеральний директор промоутерської компанії братів Кличків K2 Promotions Олександр Красюк прокоментував інформацію про можливе повернення Володимира Кличка в ринг.

В інтерв'ю YouTube-каналу VideoBoxing Красюк заявив, що інформація про повернення Кличка-молодшого може бути близькою до правди.

"Я читав пост Володимира в Twitter про те, що це передчасний першоквітневий жарт. Але, на мій погляд, це був пост щодо поєдинку з Ділліаном Уайтом. Що стосується його повернення, то від нього я не чув готового рішення, мовляв, все, я повертаюся. Але диму без вогню не буває, і багато хто, в тому числі журналісти, зараз активно розробляють цю версію.

Навіть абстрагуючись від особистісних відносин, просто аналізуючи в цілому, мені здається, все це може бути близько до правди. Не треба далеко ходити - є старший брат, який чотири роки був поза боксом, зав'язав, а потім повернувся. І повернувся успішно, після чого вже пішов з професійного спорту назавжди", - сказав Красюк.

"Думаю, Володимир може дозволити собі повернення на ринг. Він знаходиться в чудовій формі, в чудовому настрої, у нього світла голова, він постійно тренується. Повернутися в бокс для нього не складе труднощів. Але знову ж таки - для нього немає сенсу битися з Уайтом, який років п'ять був його спаринг-партнером. Це повинні бути потужні поєдинки.

Ми точно знаємо два бої, які його можуть цікавити - в першу чергу проти Тайсона Ф'юрі, в другу - проти Ентоні Джошуа. Коли у Володимира було бажання взяти реванш у Ф'юрі, британця просто не було в професійному спорті. Але потім він успішно повернувся. На мій погляд, зараз це може бути актуально", - також зазначив промоутер.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, скільки Володимир Кличко може заробити, якщо повернеться на ринг.