RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Скандальний футболіст знову залишився за бортом збірної України: опубліковано фото

Федерація футболу України у своєму Instagram опублікувала список гравців, які виступають за кордоном і отримали виклик у національну збірну на червневі відбіркові матчі до чемпіонату Європи.

У списку виявилося 11 футболістів: Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Андрій Ярмоленко («Вест Гем Юнайтед», Англія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Руслан Малиновський («Генк», Бельгія), Роман Яремчук, Ігор Пластун, Роман Безус (усі - «Гент», Бельгія), Іван Петряк («Ференцварош», Угорщина), Едуард Соболь («Яблонець», Чехія), Артем Кравець («Кайсеріспор», Туреччина), Василь Кравець («Леганес», Іспанія). Виклик у збірну від головного тренера Андрія Шевченка знову не отримав захисник "Зеніту" Ярослав Ракицький, який після свого скандального переходу взимку в російський клуб не отримував можливості зіграти за збірну.

Нагадаємо, в червні, 7 і 10 числа, збірна України зіграє у Львові з командами Сербії та Люксембургу.

У березні команда Андрія Шевченка провела перші два матчі відбіркового турніру до Євро-2020. Українці зіграли внічию з діючими чемпіонами португальцями (0:0) і обіграли Люксембург (2:1). Обидві гри наша збірна проводила на виїзді.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в "Динамо" назвали терміни відновлення травмованих лідерів.