RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Намагалися читати гру: тренер "Шахтаря" прокоментував історичний результат з англійським топ-клубом

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував нічийний результат у матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіоном з "Манчестер Сіті" (1:1).

Слова Каштру наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2".

"Ми намагалися показати ДНК "Шахтаря". Але грали з командою, яка нам не давала це робити в повній мірі. Не всі речі вийшли. Ми також багато чого не дозволяли "Манчестер Сіті". Хороша стратегічна зустріч.

Намагалися читати гру найкращим чином, зрозуміти, як вона може піти. Постійно в зону забігав Канселу. Тому випустили Соломона, він міг би скористатися вільним простором. Хоча робили це не так часто, але він знайшов зону, момент. Хороша позиційна атака", - сказав Каштру.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАХТАР: ВІДЕООГЛЯД

Завдяки нічиєї "Шахтар" перервав серію з трьох поразок в матчах з "Манчестер Сіті" з загальним рахунком 0:12. Крім того, донецький клуб вперше в історії не програв англійському клубу на його полі. Раніше "гірники" зазнали двох поразок - 0:2 і 0:6.

"Шахтар" перед останнім туром на одне очко випереджає загребське "Динамо", і на два - "Аталанту". У 6-му турі "Шахтар" вдома зіграє з "Аталантою", а "Динамо" на своєму полі прийме "Манчестер Сіті". Матчі відбудуться 11 грудня.

Раніше "Апостроф" публікував всі результати Ліги чемпіонів 26 листопада.