RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Наш футбол перетворюється на цирк: іспанські фанати шоковані поразкою від збірної України

Іспанські вболівальники футболу залишилися вкрай розчаровані поразкою національної команди в матчі 4-го туру групового етапу Ліги націй УЄФА зі збірною України (0:1). Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Олімпійський". Єдиний гол в матчі забив гравець київського "Динамо" Віктор Циганков в середині другого тайму.

"Справа не в тому, що нам не вистачало удачі. Збірній не вистачає креативності, швидкості і чуття. Мені прикро за те, що я побачив. Коли ваш найкращий нападник - це центральний захисник, то ви розумієте, що у вас дуже серйозні проблеми".

"Хто-небудь знає, чому воротар де Хеа виявився в центрі поля? Або чому Меріно, Оярсабаль, Кампанья і т. д. викликаються в збірну? І коли ви плануєте називати найкращого іспанського лівого захисника Хорді Альбу?"

"У трьох матчах всього один гол, який є подаруноком від Швейцарії. Більше 45 ударів в створ і тільки один гол. І ви дозволяєте собі розкіш, скоріше, ви пишаєтеся тим, що залишаєте одного з найкращих гравців вдома. Мабуть, Роберт Морено був генієм в порівнянні з Луїсом Енріке".

"Сказати, що удача пропала, це означає обдурити вболівальника. Чого нам не вистачає, так це воротаря і нападника топ-рівня. На ключових позиціях у нас є серйозні проблеми. Також не вистачає відповідного президента федерації. Чотири зміни тренера за два роки. Іспанський футбол перетворюється на цирк ", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що іспанські ЗМІ розкритикували збірну Іспанії за поразку від України.