RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Не є непереможним: екс-гравець "Динамо" дав прогноз на матч з "Ференцварошем"

Колишній гравець київського "Динамо" і збірної Угорщини Ласло Бондар розповів про свої очікування від матчу 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між українським клубом і угорським "Ференцварошем".

ФЕРЕНЦВАРОШ - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ

Слова Бондара призводить Nemzeti Sport.

"Минуло 15 років з тих пір, як я покинув "Динамо". За цей час у футболі сталося багато змін, в тому числі і в "Динамо". Втім, відмінна фізична підготовка, яка завжди була козирем "Динамо", як і раніше залишилася у команди. Я бачив кілька матчів за участю мого колишнього клубу і звернув увагу, що стиль гри команди змінився. Головний тренер Мірча Луческу вважає за найкраще грати на контратаках.

У жовтні я спілкувався з Сергієм Ребровим, і ми зійшлися на думці, що "Динамо" - хороша і згуртована команда, але не непереможна. Перемога "Ференцвароша" стане успіхом для всього угорського футболу", - сказав Боднар.

Матч "Ференцварош" - "Динамо" відбудеться сьогодні, 28 жовтня. Зустріч пройде в Будапешті на стадіоні "Гроупама Арена". Початок гри о 22:00.

Команди раніше зустрічалися лише один раз. 14 травня 1975 року "Динамо" в історичному матчі розгромило "Ференцварош" з рахунком 3:0 у фіналі Кубка Кубків і вперше в історії стало володарем європейського трофея.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров висловився про матч з "Динамо".