RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Розгром в Турині: Динамо не впоралося з Ювентусом в Лізі чемпіонів

Київське "Динамо" зазнало поразки від італійського "Ювентуса" з рахунком 0:3 в матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів.

Подробиці - в сюжеті Апостроф News.

Італійський клуб захопив перевагу з перших хвилин і відразу став створювати моменти біля воріт киян. На 21-й хвилині рахунок відкрив К'єза, точно пробивши головою після навісу Сандро. Незабаром забити міг Роналду, але м'яч після його удару з близької відстані влучив у поперечину. На 55-й хвилині перевагу "Ювентуса" збільшив Роналду, замкнувши простріл у виконанні К'єзи. У цьому епізоді, можливо, був офсайд, але арбітри гол зарахували. Незабаром рахунок довів до великого Мората, який спокійно прийняв м'яч в штрафному і переграв Бущана.

"Ювентус" з 12 очками займає друге місце в турнірній таблиці групи G. Італійський клуб гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, але продовжує боротьбу за перше місце. "Динамо" з трьома очками займає третю позицію. Кияни зберігають шанси на вихід в плей-офф Ліги Європи.

У заключному турі "Динамо" вдома зіграє з "Ференцварошем", а "Ювентус" в гостях зустрінеться з "Барселоною". Матчі відбудуться 8 грудня.

Раніше повідомлялося, що італійський журналіст пожартував над зовнішнім виглядом президента "Динамо".