RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Інтрига закручується до межі: турнірні таблиці топ-чемпіонатів після матчів 1-2 травня

1 і 2 травня відбулися матчі чергових турів в провідних європейських чемпіонатах. У кожному з турнірів триває запекла боротьба за призові і єврокубкові місця.

АНГЛІЯ

"Манчестер Сіті" міг вже в минулу неділю оформити чемпіонський титул, але фанати зірвали матч "Манчестер Юнайтед" - "Ліверпуль". Втім, немає ніяких сумнівів, що "городяни" стануть чемпіонами найближчим часом. Друге місце, швидше за все, не упустить "Манчестер Юнайтед". За третє місце борються "Лестер" і "Челсі", клуби розділяє всього два очки. У боротьбу за Лігу чемпіонів ще може втрутитися "Вест Гем", але через останніх невдачі шанси лондонців невеликі.

До кінця сезону "Челсі" залишилося зіграти з "Манчестер Сіті", "Арсеналом", "Лестером" і "Астон Віллою". "Вест Гем" зустрінеться з "Бернлі", "Евертоном", "Брайтоном", "Вест Бромвічем" і "Саутгемптоном". "Ліверпуль" зіграє з "Манчестер Юнайтед", "Саутгемптоном", "Вест Бромвічем", "Бернлі" і "Кристал Пелас". На "Тоттенгем" чекають поєдинки з "Лідсом", "Вулвергемптоном", "Астон Віллою" і "Лестером".

Турнірна таблиця АПЛ

ІСПАНІЯ

У Ла Лізі триває боротьба за титул. "Барселона" несподівано програла "Гранаді" і не змогла вийти на перше місце. У найближчому турі каталонці зіграють з лідируючим "Атлетіко", а в ще одному матчі зійдуться інші претенденти на чемпіонство - "Реал" і "Севілья".

До кінця сезону "Атлетіко" зіграє з "Барселоною", "Реалом Сосьєдад", "Осасуною" і "Вальядолідом". "Реал" зустрінеться з "Севільєю", "Гранадою", "Атлетіко" і "Вільярреалом". На "Барселон" чекають поєдинки з "Атлетіко", "Леванте", "Сельтою" і "Ейбаром". "Севілья" проведе зустрічі з "Атлетіком", "Реалом", "Валенсією", "Вільярреалом" і "Алавесом".

Турнірна таблиця Ла Ліги

НІМЕЧЧИНА

У Бундеслізі на минулому тижні матчі не проводилися, тому команди залишилися при своїх. "Баварія" найближчим часом оформить черговий титул, "РБ Лейпциг" стане другим, а на дві путівки в Лігу чемпіонів претендують "Айнтрахт", "Вольфсбург" і дортмундська "Боруссія".

Найпростіший календар у "Айнтрахта", якому залишилося зіграти з "Майнцем", "Шальке" та "Фрайбургом". "Вольфсбург" зустрінеться з "Уніоном", "РБ Лейпциг" і "Майнцем". Найскладніший графік у "Боруссії". На дортмундців чекають матчі з "РБ Лейпциг", "Майнцем" і "Баєром".

Турнірна таблиця Бундесліги

ІТАЛІЯ

У Серії А чемпіоном став "Інтер", який перервав дев'ятирічну гегемонію "Ювентуса". В боротьбу за Лігу чемпіонів включився "Лаціо". Тепер на три путівки в головний турнір Європи претендують відразу п'ять клубів. У найближчому турі "Мілан" зіграє з "Ювентусом" і той, хто програє, практично втратить шансів фінішувати в топ-4.

До кінця сезону "Атапанта" зіграє з "Пармою", "Беневенто", "Дженоа" і "Міланом". "Мілан" зустрінеться з "Ювентусом", "Торіно", "Кальярі" і "Аталантою". На "Ювентус" чекають поєдинки з "Міланом", "Сассуоло", "Інтером" і "Болоньєю". "Наполі" зіграє зі "Спецією", "Удінезе", "Фіорентиною" і "Вероною". "Лаціо" зустрінеться з "Фіорентиною", "Пармою", "Ромою", "Торіно" і "Сассуоло".

Турнірна таблиця Серії А

ФРАНЦІЯ

У Лізі 1 "Лілль" і ПСЖ здобули чергові перемоги і пішли у відрив, так як "Монако" програв "Ліону". Таким чином, "Лілль" і ПСЖ поборються за титул, а між "Монако" і "Ліоном" буде йти боротьба за потрапляння в Лігу чемпіонів.

"Ліллю" залишилося зіграти з "Лансом", "Сент-Етьєном" і "Анже". ПСЖ зустрінеться з "Ренном", "Реймсом" і "Брестом". На "Монако" чекають поєдинки з "Реймсом", "Ренном" і "Лансом". Ліонці зіграють з "Лорьяном", "Німом" і "Ніццою".

Турнірна таблиця Ліги 1