RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Збірна сповнена рішучості боротися на полі за всю Україну - Павелко

Сьогодні національна збірна України знову вийде на матч Євро-2020. Вперше в історії ми будемо грати в плей-оф європейської першості, а тому ця зустріч 1/8 фіналу особлива для нашої країни.

ШВЕЦІЯ - УКРАЇНА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЮ

Про це у Facebook написав президент УАФ Андрій Павелко.

"…поряд зі збірною цього вечора пліч-о-пліч боротиметься більш ніж 40-мільйонна різноманітна, але єдина як ніколи Україна, неподільні кордони якої оберегом окреслені на грудях кожного гравця команди, а також українці по всьому світу. Мільйони українських сердець битимуться сьогодні в унісон з гімном нашої держави, у ритмі "Червоної рути", яка обов’язково зазвучить на трибунах, у ритмі кожної атаки та удару по м’ячу збірної Андрія Шевченка! Адже до флешмобу, ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським на підтримку синьо-жовтих, за що йому дуже вдячний і маю за честь приєднатися, долучається вся Україна!", - зазначив він.

Павелко запросив приєднатися до флешмобу та до підтримки збірної на сьогоднішньому матчі діаспору з Великобританії, а також розповів про те, що учора прибув до Глазго.

"Учора я прибув до Глазго, в розташування нашої збірної, щоб особисто підтримати хлопців та допомогти організувати для них справжній сюрприз за участю Глави Держави – спілкування онлайн та надихаючі слова для футболістів і тренерського штабу, які сказав Президент.

Бачив по очах хлопців, що вони готові до гри, а їхні серця сповнені рішучості боротися на полі за всю Україну та за мільйони вболівальників!

Вперед, Україно! Вболіваємо серцем! Віримо в збірну!", - наголосив Павелко.

Нагадаємо, що сьогодні, 29 червня, збірна України зіграє матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу-2020 (Євро-2020) проти національної команди Швеції. Старт поєдинку - о 22.00.