RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Світоліна наблизилася до медалі, сенсаційний успіх у лучниць: результати українців на Олімпіаді 28 липня

28 липня відбулися чергові змагання на Олімпійських іграх в Токіо. У багатьох дисциплінах взяли участь українські спортсмени.

Українська тенісистка Еліна Світоліна в 1/4 фіналу Олімпійських ігор в Токіо перемогла італійку Камілу Джорджі і вперше в своїй кар'єрі завоювала путівку до півфіналу.

Сестри Надія та Людмила Кіченок у парному чвертьфіналі програли представникам Російського олімпійського комітету (РОК) і завершили свій виступ на Олімпіаді.

Українка Вероніка Марченко в 1/32 фіналу Олімпійських ігор у стрільбі з лука сенсаційно перемогла чемпіонку світу Лей Цзянь з Китайського Тайбею, але в наступному раунді програла Кан Чаєн з Південної Кореї.

Інші стрілки - Олексій Гунбін і Анастасія Павлова поступилися в першому раунді.

Читайте також: американці відмовилися від поєдинку з Росією на Олімпіаді.

Дзюдоїст Кеджау Ньябалі в категорії до 90 кг переміг Роберта Флорентіно з Доміканской республіки, але в наступному поєдинку з узбеком Давлатов Бобоновим отримав спірну дискваліфікацію за больовий захват.

17-річний гімнаст Ілля Ковтун зайняв 11 місце у фінальному турнірі.

Вікторія Ус вийшла до півфіналу Олімпіади в гребному слаломі на каное.

Ігор Хмара і Станіслав Ковальов посіли 4 місце в півфінальному запливі в академічному веслуванні. Українці втратили шанси на медалі, але візьмуть участь у втішному змаганні за 7-12 місця.