RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Києві відбувся сьомий турнір з боїв на голих кулаках від промоушена "Махач" - фото

партнерський матеріал

17 жовтня в столичному Freedom Hall відбувся вже сьомий за рахунком турнір з боїв на голих кулаках від промоушена "Махач"

У 7 сезоні виступили 26 пар бійців з усієї України, а також бійці з Казахстану і запрошений з Чечні МС з боксу, 4-разовий чемпіон і учасник чемпіонату світу з боксу, перший володар чемпіонського пояса Hardcore Fighting Championship Абубакар "Kross" Сулейманов.

Половина боїв була завершена нокаутом - 13 бійців не змогли продовжити бій і були передані в руки лікарів, які завжди присутні на турнірах "Махач".

Були й своєрідні рекорди: так, найкоротший бій, між Анатолієм "Бобром" Данилюком і Ігорем "Сімба" Сімбабой, тривав всього 13 секунд, а найдинамічніший, в якому зійшлися Юрій "Alex" Матвєєв і Андрій "Fighter" Хохлов, налічував 6 нокдауну.

Не обійшлося і без курйозних моментів - в одній із сутичок суддя отримав удар в обличчя при спробі розняти бійців. Однак сильної травми вдалося уникнути й поєдинок був продовжений.

Всього на боях були присутні понад 500 осіб, а порядок забезпечували понад 100 бійців охорони, включаючи відомчу і вибухотехніків. У зв'язку з карантинними обмеженнями всі бажаючі потрапити на турнір не змогли.

Незабаром для всіх, хто не зміг відвідати 7 сезон "Махач", бої турніру будуть доступні у відкритому доступі на youtube-каналі промоушена.