RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Богуславі провели масштабний турнір з хокею серед юнаків - встановлено три рекорди

В Богуславі Київської області на льодовій арені "Льодограй" було зафіксовано три рекорди України під час змагань з хокею із шайбою серед юнаків 2013-14 років.

Про це йдеться в сюжеті "Апостроф TV"

Ці змагання стали наймасштабнішими за трьома показниками: у турнірі зіграли 10 команд, 160 спортсменів, а загалом було проведено 45 ігор.

"Це у нас в Україні вперше. Дуже приємно було дивитись на цих дітей, які вони раді, відчувалося, що вони стараються. Впевнена, що вони не забудуть цей день", – прокоментувала представниця Книги рекордів України.

Проведення турніру відбулося з ініціативи і за допомогою Київської обласної державної адміністрації та голови ОДА Василя Володіна.

"Я побачив впевненість, я побачив рішучість, побачив жагу до перемоги. Для нас велика честь, що цей кубок сьогодні відбувається на теренах нашої області", - прокоментував він.

"Льодограй" було збудовано у 2014 році на кошти від лотереї "Лото Забава". На арені наразі тренуються більше 450 дітей. Також на кошти "Лото Забава" фінансується богуславська дитяча хокейна команда "Шершні" і богуславська команда фігуристів. Це є підтвержденням соціальної спрямованості лотереї на підтримку дитячого спорту в Україні.