RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

"Шахтар" програв "Реалу" матч за життя у Лізі чемпіонів: відео

Донецький "Шахтар" поступився мадридському "Реалу" у матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч у столиці Іспанії на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" завершилась із рахунком 2:1.

У першому таймі "гірники" виглядали навіть солідніше за господарів, а за створеними моментами так і зовсім їх переграли. Але забити першими змогли все ж таки "вершкові". Карім Бензема відправляв м'яч вже у порожні ворота після спільної помилки Анатолія Трубіна та Марлона – перший сильно віддав передачу на другого, а той не зміг зупинити м'яч та його втратив.

Але слід відзначити і чудову гру воротаря "Шахтаря" в інших моментах. Так, у самому дебюті поєдинку Трубін дивом зреагував на удар Луки Модрича метрів із восьми, а пізніше ногою відбив ще один "постріл" хорвата.

У "гірників" до перерви свої моменти не реалізували Алан Патрік, який пробивав здалеку і влучив у стійку, Михайло Мудрик та двічі Фернандо. Останній таки зміг реабілітуватися, зрівнявши рахунок на 39-й хвилині після скидки грудьми від Алана Патріка.

Початок другого тайму не віщував проблем для "Шахтаря" - "вершкові" хоч трохи і додали, але Трубіна особливо не турбували. Тому другий гол Бензема став до певної міри несподіваним. Карім ударом із центру карного майданчика завершив класну комбінацію і знову вивів господарів уперед.

У "Шахтаря" після цього півмоменти мали Тарас Степаненко та Ісмаїлі, але обох підвела точність.

Вже у компенсований до другого тайму час м'яч у карному майданчику господарів потрапив у руку Модричу, але суддя пенальті не поставив. У першому таймі він також пошкодував господарів, не давши у їхні ворота 11-метровий удар після фолу Ферлана Менді на Додо - француз у тому моменті відверто руками завалював бразильця на газон.

Ліга чемпіонів, група D, 4-й тур

"Реал" - "Шахтар" - 2:1

Голи: Бензема, 14; Фернандо, 39; Бензема, 61.