RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Хотів йти на вибори": Зозуля розповів, кого хочуть зробити президентом УАФ

Колишній форвард збірної України та гравець "Дніпра", волонтер, співзасновник благодійного фонду "Народна армія" Роман Зозуля вважає, що новим президентом Української асоціації футболу стане екс-нападник та тренер Андрій Шевченко, але той довго не втримається на посаді.

Про це нинішній гравець іспанського ФК "Фуенлабрада" розповів "Клубу диванних критиків".

Читайте: Зеленський призначив Шевченка своїм радником: з'явились кумедні меми

Він зазначив, що збирався йти на вибори глави УАФ й навіть знайшов однодумців, назвавши потенційними кандидатами у свою команду Євгена Левченка та Рустама Худжамова.

"Але мені дали зрозуміти, що все вже вирішено – президентом УАФ роблять Шевченка", - розповів Зозуля, додавши, що "технічним кандидатом" він становитися не захотів, тому й поставив цю ідею на паузу, але не відмовляється від неї.

"Думаю, Шевченко довго не протягне. А на чесних виборах моя програма і команда будуть сильніші. Я погано уявляю, як Шевченко збирається керувати нашим футболом. З Лондона? І дуже цікаво, якою буде його команда. Люди, яких йому назначать зверху, чи знову італійці? Зрозуміло ж, що керувати будуть інші, а він буде лише торгувати обличчям", - розповів Роман Зозуля.

Зазначимо, що 25 січня 2024 року пройде позачерговий Конгрес УАФ, на якому, ймовірно, відбуватимуться вибори президента. Наразі чинним президентом УАФ є народний депутат Андрій Павелко.

Нагадаємо, що український уряд має намір дозволити допуск глядачів на футбольні матчі за умов дотримання правил безпеки.

  • Вас зацікавить:

"Дякую Україні": Луческу йде з "Динамо"

В "Динамо" оперативно знайшли заміну Луческу: стало відомо, хто очолив "біло-синіх"

Андрій Шевченко повторив свій історичний гол фіналу Ліги чемпіонів: відео