RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Коаліція з таксистами: соцмережі потішила антиамериканська заява екс-дипломата РФ

Користувачів соціальних мереж потішила заява колишнього посла РФ у Великобританії Анатолія Адамішина про те, що США потрібно відійти від політики задушення Росії, в якій він посилається на думку таксистів Західної Європи.

Про це він розповів у ході міжнародного Люксембурзького форуму щодо запобігання ядерної катастрофи, який проходить в Амстердамі, передають "Ведомости".

"США потрібно відійти від політики задушення Росії, яку вони здійснюють по всьому світу: розрахунок робиться на те, що або Росія лопне, або наш президент піде. США не можуть нам простити, що ми замахнулися на їх святая святих – світовий порядок, який США встановили. Але сил у Вашингтона все менше, а супротивників все більше. Росія в цій антиамериканській коаліції зараз мало не заводій", - заявив Адамішин.

На його коментар звернули увагу в російському співтоваристві "Роисся 24" у Facebook.

"Наш експерт, колишній посол Росії у Великобританії Анатолій Адамішин коментує поточну геополітичну ситуацію", - зазначили в соцмережі, розмістивши скріншот новини.

Як повідомляв "Апостроф", у США бачать позитивний ефект від санкцій проти Росії, введених через конфлікт на Донбасі, та готові в разі необхідності їх посилити.