RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Путіна відповіли на випад Обами: у РФ хвиля обурення

Голова міжнародного комітету Ради Федерації (верхня палата парламенту РФ) Костянтин Косачов заявив, що президент США Барак Обама двічі помилився в оцінці діяльності Росії, яка, за словами російського політика, не намагається відновити імперію і "свою колишню славу".

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости".

За словами Косачова, РФ не втручається в справи сусідніх країн, "у дестабілізації там у всіх випадках винні або місцева влада, або підтримана ззовні (тими ж американцями) опозиція, а ніяк не Росія".

Ця новина викликала широкий ажіотаж у адептів політики президента РФ Володимира Путіна.

"Навіщо коментувати кульгаву качку? Крякає наостанок, що завгодно...", "Чия б корова мичала, а американська краще б мовчала!", "Це сказав чоловік, який як скалка в кожній ...! Це вони накосячили у світі стільки, що не розгребти за 1000 років! Це США не треба лізти в справи інших країн, особливо тих, які знаходяться в Європі чи Африці, тобто за тисячі кілометрів від США!" - коментують Путінці.

Також Костянтин Косачов сказав, що у виступі Барака Обами на Генасамблеї ООН Росії була відведена більш "скромна" роль, ніж у минулому році, коли на РФ вказали як на "загрозу миру номер 2".

"Нехай собі говорить про неприпустимість втручання у справи інших країн. А щодо відновлення колишньої слави, то це - ТАК!!!!!! Обов'язково відновимо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", "Росія була, є і буде! А світовому жандарму США прийшов кінець!", "Обама, мабуть, вирішив увійти в історію США як клоун?" - пишуть путінці.

Крім того, слова Обами прокоментували на прокремлівському сайті LifeNews.

"Хочу звернути увагу Обами, що наша слава завжди була, є і буде!" "В Обами взагалі хоч один виступ відбувається без згадки про Росію, як думаєте, що йому сниться ночами?", "))))))))))))Це каже той, у кого близько 600 військових баз по світу??? і той, чиї війська розв'язали 66 військових конфліктів лише після 2 світової війни??? лицемірна нація боягузливих бандитів", - вважають російські користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", путінці позловтішалась з приводу кредитних гарантій США Україні.