RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У США заявили, що Трампу під час поїздки до Москви пропонували п'ять дівчат

Колишній начальник охорони Дональда Трампа Кейт Шиллер заявив, що під час поїздки нинішнього президента США до Москви в листопаді 2013 року іноземці пропонували відправити в його номер в готелі п'ять дівчат.

Про це Кейт Шиллер розповів під час дачі свідчень у Комітеті Палати представників Конгресу США по розвідці, пише видання The Washington Post.

Як говорять двоє людей, знайомих з показаннями, Шиллер заявив, що він відмовився від зазначеної пропозиції, яке зробив те чи росіянин, чи українець. Проте Шіллер підкреслив, що відмовився від цієї пропозиції, яке було схоже на спробу найму повій.

"Ні, мужик, нас це не цікавить", - так сказав Шиллер, за його ж словами, тій людині, ім'я якого він не знає.

З цього приводу він так жартував з Трампом у той же день: "чи Можете ви повірити, що один з цих хлопців хотів відправити кілька жінок у ваш номер?".

Пропозицію було зроблено наприкінці ранкового засідання по плануванню, яке відвідав Шиллер, коли він супроводжував Трампа в Москві на щорічному конкурсі "Міс Всесвіт", який проходить під егідою компанії, якою володіє президент США.

Також Шиллер запевнив конгресменів, що Трамп під час своєї поїздки до Москви нічим себе не скомпрометував.

Як повідомляв "Апостроф", один з радників передвиборного штабу Трампа розповів деталі про свою поїздку в Москву в 2016 році.