RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Відомий скульптор задумав встановити пам'ятник Путіну: в мережі істерика

Радянський скульптор Зураб Церетелі збирається "створити" пам'ятник президенту Росії Володимиру Путіну.

Про це повідомляють РосЗМІ.

"Треба поставити. Я готовий. Це повинен народ вимагати. Треба колективний лист створити. Будь ласка, колективний лист створіть. А я приклею фотографії, знайду місце, і дамо рух", - заявив Церетелі.

Він також нагадав, що понад десять років тому вже створив пам'ятник "В здоровому тілі - здоровий дух", який зображує Володимира Путіна в кімоно в образі дзюдоїста. Скульптура знаходиться в особистій галереї Церетелі.

На думку скульптора, фігура президента Росії повинна бути виконана в повний зріст.

У мережі відразу ж висміяли відповідну затію.

"Повний зріст - це всього півтора метра: вийде абсолютно карикатурна скульптура. Особливо, на високому постаменті, який, очевидно, необхідний, щоб уникнути вандалізму, який 100% буде від люблячих нацлідера росіян", - написав у Twitter блогер під ніком "Мид Роисси".

"Йому вже укладатися пора, а він все лизнути намагається. Ось навіщо йому це?", "У повний зріст. У тому пам'ятнику, хотілося б надмогильним, піде більше матеріалу на Лабутени ніж на все ТІЛО", "Кобздону теж пам'ятник в Донецьку ще за життя поставили, якщо Пиня теж зіграє в ящик то я за", " От він поглумився над карликом)) ", - пишуть користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", у Санкт-Петербурзі молоді люди осквернили пам'ятник "Мідний вершник", спробувавши поставити на нього мангал.