RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

На барвистому карнавалі у Франції показали гігантські ляльки Путіна і Трампа: фото і відео

16 лютого в Ніцці стартував карнавал - один з найстаріших у світі і один з найбільших поряд з Бразильським і Венеціанським карнавалами.

Про це повідомляє ВВС.

Цього року лялька російського президента Путіна з'явилася на параді в компанії ляльки французького актора Жерара Депардьє, який в 2013 році отримав російське громадянство і заявив про готовність померти за Росію.

Президент США Дональд Трамп з'явився на параді у вигляді величезного злого клоуна, який тримає в руках ляльку французького президента.

135-й карнавал в Ніцці, в ході якого пройде шість парадів, залучив понад тисячі танцюристів і музикантів з усього світу. Він проводиться з 16 лютого по 2 березня.

Ще один карнавальний персонаж в цьому році - звинувачений у зґвалтуваннях і сексуальних домаганнях до актрисам американський режисер Харві Вайнштейн.

Цього року тема карнавалу - "Король кіно".

У Ніцці святкується 100-річний ювілей кіностудії Victorine Studios, мекки світового кінематографа на Лазурному березі, де знімали свої картини Жан Кокто, Альфред Хічкок, Вуді Аллен, Марсель Карне і багато інших провідні режисери.

Як повідомляв "Апостроф", раніше були опубліковані яскраві фото з карнавалу у Венеції.