RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Екс-глава Renault здійснив незвичайну втечу, використавши музикантів: всі деталі і заява магната

Глава ради директорів і гендиректор автомобільного альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi Карлос Гон, який наприкінці грудня втік з-під домашнього арешту, заявив про те, що родичі не причетні до організації його втечі з Японії в Ліван, а все організувати йому допомогли учасники музичної групи.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Wall Street Journal.

В Японії Гону пред'явили звинувачення за чотирма статтями, включаючи приховування доходів і незаконне збагачення. Чоловік перебував під домашнім арештом у будинку. 31 грудня Гон заявив, що втік до Лівану від японського "неправосуддя і політичних гонінь". І допомогли йому в цьому музиканти, які напередодні грали концерт в його будинку. Гона вивезли зі країни в футлярі від музичного інструменту. Потім його нібито доставили в Туреччину, звідки він полетів до Лівану на приватному літаку.

Тим часом французька газета Le Monde також стверджує, що Карлосу Гону допомогла втекти його дружина. До цього нібито причетні її брати, у яких є зв'язки в Туреччині. Сам чоловік цю версію спростовує.

"Твердження ЗМІ про те, що моя дружина Керол і інші члени моєї сім'ї зіграли роль в мієму від'їзді з Японії, брехливі і не відповідають дійсності. Свій від'їзд організував я сам. Моя родина не грала ніякої ролі", - сказав бізнесмен.

"Апостроф" вже повідомляв про те, що Гон багато років занижував розмір своїх премій в звітах для Токійської фондової біржі і використовував активи компанії в особистих цілях.