RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

Зупиніть війну Путіна: світом прокотилася нова хвиля антивоєнних мітингів, фото та відео

Завершується 25-та доба героїчного протистояння ЗСУ та українського народу російським загарбникам. Увесь світ закликає Путіна та його прибічників припинити віроломну війну проти незалежної держави України. Сьогодні, 20 березня, люди з різних країн знову вийшли на антивоєнні мітинги.

Про це свідчать численні світлини та відео з місць подій.

Гамбург, Німеччина

У неділю, 20 березня, пройшов мітинг на підтримку України. Свідомі німці продовжують виходити на масові протести, приваблюючи увагу свого уряду до повномасштабної війни країни-терориста Росії проти суверенної та незалежної України. Люди порівнюють російського диктатора Путіна з лідером фашистів Гітлером та з катом українського народу Сталіним.

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Фото: Reuters

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Тель-Авів, Ізраїль

У ізраїльському місті Тель-Авів пройшов мітинг з вимогою запровадження санкцій проти країни-агресора РФ. Громадяни Ізраїлю не поділяють політику своїх чиновників.

Фото: Шпальта

Туреччина, Польща та країни Балтики

Увесь цивілізований світ підтримує Україну в цій неспровокованій та безперспективній війни РФ проти нашої держави. Відтепер світова спільнота асоціюватиме Росію та росіян як однозначних агресорів, вбивць і терористів.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що українці в Енергодарі під час чергового мітингу голими руками відбили городян, яких затримали озброєні окупанти.