RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Путін буде ліквідований власними службами безпеки: британський експерт озвучив сумний кінець для Росії

Російські генерали лютують через катастрофічний провал Російської Федерації у війні проти України. Тож у разі державного перевороту главі Кремля Володимиру Путіну може загрожувати смерть.

Про це повідомляє видання The Sun.

За словами провідного британського експерта з безпеки доктора Роберта Торнтона, у разі смерті російського диктатора на його місце може прийти інший політик, який продовжить агресію РФ проти України. Він вважає, що російські військові генерали втрачають терпіння по відношенню до свого лідера і хочуть, щоб він пішов.

"ФСБ вважає, що Путіна треба прибрати, тому що він став м'якшим щодо України. Війська відкликали з-під Києва. Він зараз зосередився лише на Донбасі", - каже експерт.

Торнтон сказав, що російська військова розвідка найкраще підходить для усунення Путіна і може діяти найближчим часом. За його словами, на фізичне усунення кремлівського лідера від влади ГРУ може вирішитись у разі, якщо російські окупанти втратять позиції на сході України.

Він наголосив, що невелика група високопосадовців офіцерів служби безпеки може звернутися до Путіна з ультиматумом: піти з посади або бути вбитим.

"Потім ви змушуєте людей по телебаченню говорити, що Путін нездужає, і тоді у вас з'являється новий лідер. Хтось скаже: "У бідного Путіна трапився серцевий напад через всю напругу його спеціальної військової операції, і ми поставили такого-то і такого на чолі...", – розповідає експерт про можливий сценарій усунення Путіна від влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Литві відбулися таємні переговори, де найзапекліші критики президента Росії Володимира Путіна обговорили сценарії його усунення.