RU  UA  EN

Вівторок, 22 жовтня
  • НБУ:USD 40.95
  • НБУ:EUR 44.35
НБУ:USD  40.95
Світ

Новини

22 жовтня

Всі новини

В Генштабі показали, як інструктори з Нідерландів готують українських бійців

Інструктори з Нідерландів у Великій Британії проводять інтенсивні заняття з українськими військовими, що забезпечить бійців необхідними навичками та знаннями для успішного виконання бойових завдань.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Генштабу ЗСУ.

"Нідерландські інструктори проводять інтенсивні навчання для українських військових на території Сполученого Королівства в рамках багатонаціональної операції ІНТЕРФЛЕКС. Ці тренування є важливою частиною підготовки наших захисників до реальних бойових умов", - вказують в повідомленні.


Під час таких інтенсивних занять українські військові проходять через різноманітні випробування, включаючи проходження психологічної смуги з перешкодами. Навчання також включає наступні аспекти:

"Завдання включають пересування по пересіченій місцевості через водойму, подолання мінно-вибухових загороджень, надання першої допомоги (за протоколом MARCH), психологічну підтримку та виведення зі стану ступору, бойове розгортання підрозділу, штурм ворожих позицій, марш-кидок, евакуацію поранених та інші складні завдання".

В Генштабі вказують, що в процесі українські захисники отримають всі необхідні навички для ефективного виконання бойових завдань:

"Такі тренування забезпечують наших військових необхідними навичками та знаннями для успішного виконання бойових завдань, підвищуючи їх бойову готовність та ефективність".


Крім того, нагадаємо, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів робочу нараду з питань удосконалення підготовки військовослужбовців. Серед усього він заслухав доповідь щодо пілотного проєкту, який передбачає збільшення тривалості базової загальної військової підготовки з 1 до 1,5 місяця.