RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

WP дізналося, як Трамп намагався привернути увагу Путіна за кілька років до обрання президентом

Дональд Трамп настільки намагався привернути увагу президента РФ Володимира Путіна під час проведення конкурсу "Міс Всесвіт" у 2013 році в Москві, що надіслав йому листа, запросивши на цей конкурс.

Про це пише видання The Washington Post з посиланням на кілька джерел.

Нагадаємо, конкурс "Міс Всесвіт" 1996 по 2015 рік належав Дональду Трампу.

В кінці свого листа Трап додав постскриптум, що очікує зустрічі з "прекрасними" жінками під час його поїздки.

Люди, які знайомі з текстом цього листа, кажуть, що воно показує, наскільки Дональд Трамп був зацікавлений у залученні особистого уваги російського президента. Видання зазначає, що Трамп написав цей лист в той момент, коли прагнув розширити свій бізнес на Росію.

Цей лист стало першим задокументованим контактом Трампа з Путіним. Проте залишається невідомим, чи було доставлено лист російському президентові і давали Путін на нього відповідь.

Спецпрокурор США з розслідування втручання РФ в американські вибори Роберт Мюллер, як кажуть знайомі з ходом справи джерела, допитував свідків з приводу спроби Трампа привернути увагу Путіна в 2013 році під час конкурсу "Міс Всесвіт".

Як повідомляв "Апостроф", за тиждень до інавгурації Дональда Трампа його людина провела зустріч з людиною з оточення Володимира Путіна на Сейшельських островах.