RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Варвари в Капітолії: з'явилися влучні фотожаби і карикатури на Трампа і його прихильників

У середу, 6 січня, у Вашингтоні (США) під час засідання Конгресу по затвердженню результатів голосування Колегії вибірників на виборах президента США, до Капітолію увірвалися прихильники президента Дональда Трампа, який програв вибори. Між неадекватними протестувальниками і правоохоронцями відбулися сутички, в ході яких загинула прихильниця 45-го президента США.

"Апостроф" зібрав влучні фотожаби і карикатури на Трампа і його прихильників.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як відомо, прихильники президента США Дональда Трампа влаштували масову акцію протесту, яка завершилася захопленням будівлі Капітолію. Мітинг проходив на тлі затвердження результатів президентських виборів, на яких переміг Джо Байден.

Варто зауважити, що деякі прихильники Трампа, які увірвалися до приміщення Конгресу, мали при собі зброю і перцеві балончики.

7 січня Конгрес США, незважаючи на заворушення і захоплення Капітолію, офіційно підрахував голоси Колегії вибірників і визнав Джона Байдена обраним президентом.

Детальніше про те, що відбувається в США, читайте в матеріалі "Апострофа": Штурм Капітолію в Штатах: без громадянської війни, але з великими нервами.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАмерика Тема: США
Теги: