RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Італії вакцинацію хочуть зробити обов'язковою: кампанія має бути стрімкою

У четвер, 2 вересня, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі закликав до обов'язкової вакцинації проти коронавірусу і заявив, що уряд розширить можливість застосування ковід-сертифікатів.

Про це повідомляє італійське видання ANSA з посиланням на пресконференцію глави уряду.

Прем'єр уряду заявив, що в країні необхідно запровадити обов'язкову вакцинацію населення, після того, як Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) остаточно затвердить вакцини проти COVID-19. Він зазначив, що уряд працює над розширенням використання паспортів вакцинації, але не озвучив деталі.

"Кампанія триває стрімко, до кінця вересня 80% населення буде вакциновано, вже сьогодні 70% повністю щеплено. Я повторюю заклик зробити щеплення заради себе та інших", - сказав Драгі.

Прем'єр-міністр відповів ствердно на запитання, чи підтримує він обов'язкову імунізацію проти коронавірусу, коли вакцини отримають остаточне затвердження EMA.

Раніше ми писали, що в Італії поїздки на транспорті далекого прямування тепер можна здійснювати лише за наявності ковід-пропуску з QR-кодом. Крім того, документи потрібні для співробітників сфери освіти та студентів.