RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Одіозний пропагандист Кремля зробив важливу заяву по війні між РФ і США

Прокремлівський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков вважає, що в даний момент РФ перебуває у стані війни з США. Більше того, Росія початок цієї війни, за його словами, програла.

Таку думку Марков висловив у середу в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

Зокрема, обговорюючи ситуацію з СРСР, коли Йосип Сталін, на думку Маркова, допустив ряд помилок на початку війни проти фашистської Німеччини, він озвучив позицію, що Росія також вже допустила ряд помилок в сучасній війні проти США.

"Ми зараз її (помилку – ред.) вчинили, я хочу сказати. Ми проморгали. Так. Ми виявилися не підготовленими до американської агресії в Україні. Американські спецслужби здійснили державний переворот, поставили при владі свою ультранаціоналістичну хунту, яка проводить політику цілеспрямованої дерусифікації України з метою зробити українців вічними ворогами Росії і росіян. Ось така у них політика. І ми не підготовлені опинилися", - сказав Марков.

При цьому він додав, що вважає очевидним правильність висловлювання Володимира Путіна про те, що на даний момент США – єдина наддержава.

"Ну, очевидну річ говорить. Ну, в американців, так би мовити, військовий бюджет там набагато більше, ніж у нас", - зазначає Марков.

У той же час, він називає Путіна коректним, оскільки той не робить політичних заяв про те, що США і РФ нібито знаходяться в стані війни.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Марков неодноразово відзначався досить дивними заявами. Зокрема, він назвав армію бойовиків Донбасу "шостою за потужністю в Європі".