RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​У мережі показали, як Росія визнала свою військову присутність на Донбасі

У російському місті Перм офіцери Збройних сил РФ вручили нагороди бойовикам самопроголошених ДНР і ЛНР, котрі поїхали на Донбас із Росії.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав офіцер ЗСУ Кирило Данильченко.

«Трошки громадянської війни в Україні. Вищі офіцери ЗС РФ і воєнком в Пермі вручають за списками нагороди "добровольцям" з невизнаних республік зі знаками розрізнення цих республік. Стела на тлі - каплиця Георгія Побідоносця, нібито загиблим в Афганістані. Увага питання - яке відношення воєнком має до "добровольців" в Луганську та Донецьку, що призиваються нібито через військкомат у Сніжному, і звідки у нього списки на нагородження? Тупі криворукі дегенерати знову обіс*ались», - пише Данильченко, публікуючи відповідні фотознімки.

Фото: Facebook Кирилла Данильченко

«Написав про їхні втрати, потім подивився фото стели, поправив. Хоча офіційної інформації немає - можна будь-які цифри озвучувати, втрати РФ таємниця за сімома печатками. Найсмішніше, що г*мноїди думають можна за допомогою телевізора та військкомату закликати Васю, дати йому зброю, постачання, підтримку артилерії і виплачувати зарплату, нагороджувати і відкривати стели, але розповідати що "їх там немає". Дуже даремно. І ще одне - кожного разу, коли вам будуть говорити, що "Путін нападе і ми відразу посипемось" ви повинні розуміти, що він вже напав. Тільки не зважився піднімати в повітря авіацію. А його резервна армія захлинається кров'ю. І ось вам прямі докази. Вторгнення здохло - застрягло під виноградниками Авдіївки і безіменними селами. Кілька місяців або років росіяни будуть це усвідомлювати і відригувати крізь потоки пропаганди. Бажаю болісної смерті, тим хто доклав руку до нападу на мою країну. Будемо сприяти в міру сил», - додав офіцер ЗСУ.

Як повідомляв «Апостроф», раніше в мережі виник ажіотаж навколо фото російського військового, який написав, що його відправили на Донбас "на практику".