RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Мережі підірвав яскравий проукраїнський виступ в ефірі росТБ: опубліковано відео

Соціальні мережі бурхливо відреагували на проукраїнський виступ на прокремлівському телеканалі НТВ російського філософа Ігоря Чубайса, який є страшим братом державному діячеві РФ Анатолію Чубайсу.

Відео виступу Чубайса опублікував користувач Twitter В'ячеслав Косенков.

"Бл*, ну і звіринець", "Ігор Чубайс має мізки, на відміну від його брата)) Повна його протилежність", "Коли заповажав Ігоря Чубайса!!!!", "Два Чубайса, а яка різниця! Як між каналом і каналізацією", - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Також на слова Ігоря Чубайса відреагували проросійські Twitter-акаунти.

"Молодець Ігор Чубайс. Має свою точку зору. Не стадо. Респект йому", "Як мені подобаються такі клоуни на нашому ТБ. Їх спеціально запрошують для оживляжа. Інакше глядач засне. А тут розвага", "Як смішно, коли кацапам намагаються відкрити очі на правду, вони готові розтерзати, тільки щоб жити і далі на повідку", "Ну а як ще звернути на себе увагу, коли ти нікому на хрін не потрібен?", "судячи з реакції рос. суспільства, свобода їм не потрібна! Тільки тюрма!!!" - такі найрейтинговіші коментарі під публікацією.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно один з ведучих на НТВ влаштував істерику через слова українського політолога про катастрофу МН17.